vi behöver bli fler!

Med vår mix av kommunikatörskompetenser, lång erfarenhet och känsla för kyrkans ton har vi hittat vår plats. Allt fler ser fördelar med vad Kyrkbyrån kan erbjuda. Nu behöver vi bli fler.

 

Våra värderingar och vår önskan att göra skillnad styr vilka vi samarbetar med. Därför prioriterar vi kunder vars uppdrag även vi brinner för. Svenska kyrkan är vår största kund.

 

Vi hjälper våra kunder med strategisk kommunikation – skapar relevant innehåll och väljer kanaler som når rätt målgrupper. Vi har en välbeprövad arbetsprocess som vi sammanflätar med våra kunders och skapar på så sätt en effektiv kommunikation.

 

Just nu söker vi en erfaren kommunikatör och produktionsledare.

 

Som person är du prestigelös, välorganiserad och van att hugga i där det behövs. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har, eller kan på sikt utveckla förmågan att förmedla strategiska råd kring kommunikation på ett pedagogiskt sätt och du tycker om att bygga relationer. Du är dessutom väl insatt i Svenska kyrkan och dess verksamhet.

 

Tjänsten utgår från Göteborg. Du behöver tillgång till bil eftersom du regelbundet kommer att besöka kunder. Vi önskar tillträde senast 1 september.

 

Låter det intressant? Vill du veta mer?
Kontakta John Eliasson, 0703-79 21 23 eller john@kyrkbyran.se

 

 

Hem

Kyrkbyrån AB • Klintvägen 3 • 475 42 Hönö • Orgnr: 556977-4457